In primul rand, pune toti biscutii care nu par sa mai atraga niciun amator de dulciuri din casa, la pastrare, in congelator. La nevoie poti sa ii scoti de acolo si sa ii folosesti in noi retete.

Sandvisuri dulci
Ce poate fi mai bun decat un biscuite? Doi biscuiti lipiti intre ei cu ceva delicios: de la inghetata pana la crema de vanilie sau ganache de ciocolata, dulceata preferata sau caramel.

Ingredient pentru un crumble delicios
In loc sa faci de la zero amestescul cu unt, faina si zahar pe care sa il presari peste un crumble, zdrobeste biscuitii ramasi si amesteca-i cu 1-2 linguri de unt topit. Ii poti folosi astfel peste sosul caramel si feliile de fructe, in retetele de crumble. Noi iti dam, cea mai delicioasa reteta de crumble cu mere si iti aratam cum se face pas cu pas, AICI.

Ingredient in parfait sau trifle
Ambele deserturi presupun straturi delicioase de biscuti sau blat, fructe, creme sau frisca. Orice fel de biscuite ramas poate fi zdrobit si folosit in aceste retete. Adauga un strat de nuci, chipsuri de ciocolata si crema preferata de ciocolata.

Un desert rece, asemanator cu inghetata
Daca iti plac torturile de inghetata pe care le gasesti la magazin, cu siguranta iti va placea si ideea acestui desert. Nu presupune sa stii sa faci inghetata. Este mult mai simplu de atat. Aseaza in straturi biscutii preferati si frisca aromata
 cu ciocolata, vanilie sau alte gusturi preferate. Pune totul la congelator si a doua zi vei avea gata un desert rece care va primi aprecieri.

Salam de biscuiti
Este cea mai simpla reteta de dulce pe care o stii din copilarie. Pe langa biscutii ramasi, asigura-te ca ai la indemana si cateva fructe confiate, nuci sau alune pentru un gust special.

Blat pentru cheesecake
Pentru un cheesecake ai nevoie de un blat facut din biscuiti maruntiti bine, amestecati cu unt, zahar, un praf de scortisoara sau nucsoara. Biscutii pastrati la congelator pot fi folositi oricand ai pofta de un cheesecake bun. Iti dam 3 retete delicioase pe care le poti incerca.