In Bucataria ta

Alimente miracol de primavara. 6 verdeturi pe care sa le consumi zilnic

26 2016
0 comentarii

	Alimente miracol de primavara. 6 verdeturi pe care sa le consumi zilnic
Urzicile, stevia, spanacul, loboda sau leurda au reale puteri terapeutice asupra organismului privat de cateva luni de soare si hrana vie, explica, nutritionistul Lygia Alexandrescu.

7 ingrediente care isi pierd proprietatile de folosire mai repede

4 2016
0 comentarii
7 ingrediente care isi pierd proprietatile de folosire mai repede
Ingredientele din bucatarie au un termen limitat in care pot fi folosite la prepararea mancarurilor, iar pentru unele dintre acestea data expirarii inscrisa pe ambalaj reprezinta in fapt un termen de consum prelungit fata de cel real, in care produsele...

3 sfaturi ca sa faci orice supa mai sanatoasa

26 ianuarie 2016
0 comentarii

	3 sfaturi ca sa faci orice supa mai sanatoasa
Poti sa gatesti supe slabe in calorii, dar bogate in gust. Trebuie doar sa tii cont de cateva secrete de gatit.

Cele mai bune combinatii de branzeturi si vinuri. Reguli simple pe care sa le tii minte

12 ianuarie 2016
0 comentarii

	Cele mai bune combinatii de branzeturi si vinuri. Reguli simple pe care sa le tii minte
Ti-ai propus sa iti uimesti prietenii sau invitatii cu un platou cu branzeturi alese servit langa un pahar de vin? Cel mai dificil este sa gasesti exact aromele care sa se potriveasca perfect. Te ajutam cu o lista a celor mai bune combinatii.

3 deserturi calde cu prune cu care sa te rasfeti in aceasta toamna

22 octombrie 2015
0 comentarii

	3 deserturi calde cu prune cu care sa te rasfeti in aceasta toamna
Serile reci de toamna ne duc cu gandul la deserturi calde si aromate. Iar ce ingredient poate fi mai potrivit daca nu prunele? Alina Barbu, bloggerita de la "Ciocolata si Vanilie", ne-a dat trei retete dulci pe care ea adora sa le prepare...

3 retete pentru accelerarea bronzului

17 2015
0 comentarii

	3 retete pentru accelerarea bronzului
Alimentatia poate facilita bronzarea, poate proteja impotriva daunelor cauzate de razele soarelui si poate contribui la pastrarea bronzului mai mult timp. Pentru un bronz durabil, cele mai adecvate ar fi legumele si fructele de culoare portocalie si...