Bauturi speciale pregatite de tine

In locul cocktailurilor care au nevoie de multe ingrediente poti turna in pahare votca aromata facuta acasa. Poti incepe cu retete simple de votca infuzata cu lamaie, menta sau vanilie, dar poti incerca si arome speciale de votca cu ciocolata sau gust de bomboane. Iti spunem toti pasii pe care trebuie sa ii urmezi AICI.

Organizeaza o degustare de bere

Nicio alta bautura nu e mai apreciata in zilele fierbinti. Berea poate fi vedeta petrecerii tale daca organizezi pentru prietenii tai o degustare. Degustarile de bere nu sunt la fel de faimoase ca suratele lor cu vinuri. In mare parte pentru ca multi cred ca berea se rezuma la blonda si bruna, asadar ce ar mai fi de degustat? Totusi, poti transforma seara cu prietenii intr-o experienta pe care sa nu o uitati prea curand. Iti spunem ce fel de beri sa cumperi, cate pahare sa pregatesti si ce meniu trebuie sa alegi pentru o astfel de petrecere, AICI

Bucura-te de masa alaturi de toata familia, de petele de pe hainele tale se ocupa Vanish!

Pregateste un meniu care sa uimeasca

Aperitivele sunt cu siguranta “piesa de rezistenta” asa ca trebuie sa fii foarte inventiv si practic atunci cand alcatuiesti lista lor. Important, pentru ca toata lumea sa se simta bine, este sa poata fi mancate usor, fara sa ai nevoie neaparat de farfurie. Iti dam o lista gustoasa de aperitive ingenioase AICI.

Fa senzatie cu bauturile

Pregateste cuburi de gheata pentru cocktailuri sau doar pentru apa plata care sa incorporeze in ele diverse ingrediente. Ai nevoie de fructe, legume si ierburi aromatice, cateva tavite pentru cuburi de gheata, apa si putina imaginatie. Rezultatele primesc nota maxima si la gust, si la aspect. Iti spunem cum se face si iti spunem in ce combinatii sa le folosesti AICI.

Fructe apetisante la desert

Cel mai simplu desert pentru o petrecere cu multi invitati sunt fructele proaspete. Prezinta-le spectaculos folosind pentru taierea lor formele cu care in mod obisnuit decupezi aluatul de biscuiti.