Desert Bar

Adica, putin din toate placerile dulci ale mirilor si ale invitatilor. Asta iti da posibilitatea sa ai un desert variat prin care sa satisfaci pe toata lumea. In general contine tavi si platouri cu mici prajituri: mini cupcakes, mini cheesecakes, macarons, mini eclere/profiterol, mini brownies si mini trate (care pot contie fructe de sezon – capsune si fructe de padure vara, merisoare si dovleac toamna, ciocolata si citrice primavara si iarna).

Cupcake Bar

Este cea mai la indemana si mai aratoasa alternativa la torul sofisticat de nunta, care a inceput sa prinda avant si la noi. De exemplu, Delia Matache a avut la nunta ei un “candy corner” plin cu cupcakes dragalase si viu colorate. Avantajul este ca poti amesteca pe aceeasi masa o multime de arome, gusturi si culori, astfel inca niciun invitat sa nu spuna ca nu a avut ceva pe placul sau. In plus turnurile de cupcakes sunt spectaculoase si pot fi decorate la fel de frumos ca un tort adevarat.

Shoturi dulci

Sau prajituri la pahar. Sunt mult mai usor de consumat in comparatie cu o felie de tort pe farfurie si pot fi mancate chiar si in picioare. Se mananca tot cu lingurita, dar vin in portii mici si colorate care au un efect vizual placut. Poti sa combini pe masa cu deserturi mai multe sortimente care pot fi facute la pahar: mousse-uri, cheesecake, placinte, amestecuri de fructe, blaturi, biscuiti si creme.

Inghetata

Nu vorbim de un tort de inghetata, ci de o varietate de tipuri de inghetata din care invitatii pot sa aleaga. Trebuie sa ai macar 10 arome diferite si ai putea sa oferi invitatilor alternativa de a alege sa o mance din cornet sau din cupe.

Candy bar

Aceasta varianta ni se pare cea mai indrazneata si s-ar putea ca nu toti invitatii sa o guste. Mizeaza pe ea in cazul unei nunti mai mici in care stii ca ai invitati din randul prietenilor tineri si foarte apropiati. Multi altii vor fi reticenti cand vor vedea o masa plina de acadele, bomboane, dropsuri, jeleuri si praline in loc de clasicul tort cu artificii.