Meniul este un omagiu adus gastronomiei si traditiilor romanesti: vom porni de la ingrediente folosite in mod uzual in bucataria traditionala, insa le vom transpune intr-o forma contemporana, gourmet, pastrand gustul autentic care le-a consacrat.

Iar pentru ca 30 noiembrie este ziua Sfantului Andrei, toti cei pe care ii vom avea alaturi, purtand acest nume, vor fi sarbatoriti cum se cuvine, cu surprize si cadouri !

.:: MENIU ::.

Pate de casa, invelit in untura de rata, cu muraturi gatite de sarbatoare

Supa crema de fasole cu jambon crocant si ceapa rosie caramelizata

Coaste de purcel ferchezuit, cartofi evantai inmirezmati cu ierburi proaspete si varza rosie marinata cu miere si mustar

Tort de bezea, tort de bezea, tort de bezea :) cu ciocolata si migdale

(Varianta vegetariana disponibila la cerere)
Pret meniu 69 lei

Nu trebuie decat sa va rezervati, cat mai din timp, locul la cina noastra: rezervari@urbanquizine.ro / 0757 08 30 20

Va asteptam cu mult drag, cu paine si sare, in strai de sarbatoare!

Tinuta recomandata: #motivepopulare #traditional #etno #ie