Sambata, 6 octombrie, show-ul de la Pro Tv isi deschide portile pentru preselectii: toti pasionati de bucatarie sunt asteptati in Bucuresti, la Hotel Howard Johnson Grand Plaza Bucharest, sala Iridium, incepand cu ora 10.00, pentru a face primul pas catre competitia culinara care i-a cucerit pe toti romanii. Preselectiile din 6 octombrie sunt deschise atat celor care s-au inscris pe site-ul protv.ro, cat si celor care nu au reusit sa faca asta. 

Conditii de participare

Bucatarii amatori care se viseaza in competitia ”MasterChef” si care abia asteapta sa isi arate talentul si abilitatile de magicieni in bucatarie sunt asteptati pe 6 octombrie la preselectii, indiferent daca au apucat sa completeze formularul online de inscriere sau nu.

Candidatii trebuie sa se prezinte cu un preparat deja gatit acasa, cel mai bun pe care stiu ei sa il prepare, dar si cu platourile sau farfuriile necesare pentru prezentarea respectivului fel de mancare.

Acestia vor avea la dispozitie 10 minute pentru a aranja in farfurie preparatul cu care spera sa castige biletul catre intrarea in competitie, dar si sa vorbeasca despre ei si pasiunea pentru gastronomie.

Cei sositi la preselectie trebuie sa aiba peste 18 ani, sa aiba un act de identitate la ei si pot aduce, pe langa felul de mancare gata preparat, orice material de prezentare (video sau foto) din care sa reiasa cat de pasionati sunt de gatit.