Julius Meinl este o sursa de inspiratie si are grija sa contribuie la conturarea pasiunilor pentru arta si poezie. Prin urmare, Julius Meinl asteapta iubitorii de cafea si poezie in cadrul Bookfest, pentru a asista la lansari de volume de poezie, a savura o cafea in timpul unei lecturi si nu numai. Cafeneaua Poeziei Julius Meinl  este pozitionata in pavilionul C4, unde vor avea loc lansari de volume de poezie sau cercuri de lectura, acestea fiind doar cateva exemple.

Iar pentru ca poezia si arta se ascund sub diverse forme, Julius Meinl sustine si tinerii artisti care transforma cafeaua intr-un instrument de lucru. Pentru Adrian Mitu, cafeaua este o sursa de energie si... inspiratie pentru talentul sau. Tanarul arhitect foloseste cafeaua pe post de acuarela si creeaza adevarate opere de arta pentru ca are pasiunea inedita de a picta in... cafea. Curiosii il pot admira pe Adrian, cunoscut sub numele de Aquarelief, la Cafeneaua Poeziei Julius Meinl.

Julius Meinl promoveaza cultura cafelei de peste 150 de ani, iar la Bookfest va fi mai aproape de cultura, in toate formele ei. Pe perioada salonului de carte Bookfest, la Cafeneaua Poeziei Julius Meinl vor avea loc momente de lectura oferite de Cenaclul de Seara (ex. “Vocile Poetului”) sau lansarea unor volume de poezie (ex. Lansarea volumului de poezie “Ghilotina cu miros de scortisoara”, de Sorin Lucaci). Pentru mai multe detalii, puteti consulta programul Bookfest, disponibil aici.

Julius Meinl pregateste si alte surprize in cadrul Bookfest – cei care vor sa isi exploreze creativitatea sunt invitati sa contribuie la lansarea primei carti online de poezie, creata in premiera la Cafeneaua Poeziei Julius Meinl, prin poeziile fiecarui vizitator.

Pentru mai multe detalii, cei care cred ca poezia si cafeaua merg foarte bine impreuna, sunt invitati intre 28 mai – 1 iunie la Cafeneaua Poeziei Julius Meinl.