Cu doar cateva zile inainte de lupta impotriva germanului, Manuel Charr, Vitali Klitschko a postat pe facebook o fotografie in care putem vedea cum arata cina sa in perioada de pregatire: muschi de vita la gratar, salsa de ananas, pepene galben si rosu, cartofi dulci copti si broccoli cu suc de portocale.

Suna yummy si suficient ... pentru o domnisoara. Ne-am fi asteptam ca meniul unuia dintre cei mai mari campioni din istoria boxului sa arate mult mai impunator. Daca nu ne-am gandi la faptul ca, desi are 2 metri inaltime si peste 100 kg greutate, trebuie sa se deplaseze foarte usor in ring, ne-am astepta de la el sa aiba o masa asemanatoare ospetelor tinute cu sute de ani in urma la curtile regale.

Totusi, pe cat pare de simplu meniul din imaginea postata de Vitali, pe atat de mult a fost studiat de bucatarul personal la fratilor Klitschko, chef David Williams.

Williams este de parere ca „organismul uman este la fel ca o masina, daca il alimentezi cu benzina de proasta calitate vei obtine acelasi tip de rezultate. In schimb, daca il alimentezi cu cel mai bun combustibil, atunci aceeasi masina va functiona mereu la performante maxime”.

Meciul dintre Vitali Klitschko si Manuel Charr va fi transmis in direct de Pro TV si voyo.ro, sâmbătă incepand cu ora 23.00.

Sursa foto: facebook / Vitali Klitschko