Victor Nemes este instructor moto si pilot. Este casatorit si are doi copii, dintre care unul este adoptat din Cambogia. 

Pentru el, MasterChef este mai mult decat o provocare. Este o oportunitate pentru a invata, atat de la jurati, cati si de la colegi: "Am venit la MasterChef sa evoluez, nu sa-mi fie frica de cineva, indiferent cat de bun ar fi. Cu cat mai bun, cu atat mai bine pentru mine. Nu poti invata de la cei mai slabi decat tine". 

Cu toate acestea, a avut parte si de momente cu adevarat tensionate: "A fost prima ora cand am stat intr-un stres total. Prima saptamana  a fost cea mai grea deoarece copiii mei erau bolnavi si eram cu nervii intinsi la maximum. Cat despre jurati, nu e chiar placut cand se sterge cu tine pe jos, dar asta te face sa fii mai bun, mai atent."

Chiar daca pasiunea pentru gatit este importanta pentru el, pentru el, pe locul 1 ramane familia: " Banii nu inseamna totul pentru mine si clar nu m-as schimba pentru bani. Pentru mine familia e pe primul loc, iar daca ar trebui sa fac ceva ce-mi lezeaza familia in orice mod, clar as spune nu", a mai spus el.

Vezi continuarea interviului pe masterchef.protv.ro, iar mai jos gasesti toate retetele gatite de Victor pana acum la MasterChef.