Totul este roz in Barbie Cafe. De la culoarea peretilor si mobilier, pana la meniuri, restraurantul din Taipei a imprumutat ceva din coloritul vesel al tinutelor celebrei papusi.

Mesele au picioare care seamana cu pantofii cu toc cui, scaunele au spatare imbracate ca intr-un corset, chelneritele poarta fustite tutu roz si tiare cu strasuri. Pentru cei care vor sa simta pe pielea lor cum traietse o papusa, exista si o cutie in dimensiuni naturale in care pot intra.

Meniul, si el dominat de nuante pastel, a fost creat de nutritionisti si prezinta numarul de calorii al fiecarui produs. Printre bunatatile pe care le contine se numara: tiramisu cu alune de padure, macarons in culori vii servite in pahare de martini, friptura de somon pentru frumusete, un tort Barbie sau cocktailul Barbie 128, evident de culoare roz.

Producatorul de jucarii Mattel a ales Taiwanul pentru a deschide localul pentru ca restaurantele tematice au un mare success in aceasta tara. Spera sa atraga fanii papusii din toate tarile din regiunie: Hong Kong, China, Japonia pentru ca in cafenea vor fi vandute si papusi Barbie, dar si accesorii sau mobilier.

Alte doua cafenele Barbie vor fi deschise in curand in Taichung (Taiwan) si Shanghai (China).

Sursa: www.nydailynews.com