Asa se face ca juratii MasterChef vor fi cu adevarat luati prin surprindere atunci cand Gina Pistol va sari la ei si ii va pupa cu foc pe toti trei. Efervescenta si mereu cu zambetul pe buze, Gina va fi de neoprit in incercarea ei de a-i rasplati pe cei trei chefi cu cate un pupic. De ce va fi bucuroasa Gina si, mai ales, ce reactive vor avea juratii MasterChef, neobisnuiti cu un astfel de “tratament”, telespectatorii Pro Tv vor afla marti, 5 noiembrie, de la 20.30.

In aceeasi editie, pentru a mai indulci tensiunea probei in deplasare, vedetele vor face glume peste glume, vor rade si vor canta. Catalin Josan se va remarca prin glumele pe care le impartaseste celorlalti concurenti si va ajunge sa faca bancuri in care juratii MasterChef sunt personajele principale.

A treia saptamana de “MasterChef – Proba celebritatii ” le aduce vedetelor intrate in concurs prima proba in deplasare. Munca in bucatarie se incinge la propriu, iar starurule vor intra in stare de urgenta si vor gati pentru eroii de la SMURD. Marti de la 20.30, pe Pro Tv, concurentii simt pe pielea lor presiunea competitiei si pentru prima oara vor gati in echipe, vor avea avea de pregatit sute de portii de mancare si vor incerca sa le arate chef-ilor cine este cel mai bun.