Smartphone-urile au schimbat complet felul in care decurge viata noastra de zi cu zi. Pe langa avantajele pe care ni le ofera, exista si o multime de aspecte negative, care ne afecteaza in mod negativ activitatea. Cum este si cazul cinei la restaurant, servite printre comentarii pe Facebook si poze publicate pe Instagram. 

Pana si codul bunelor maniere s-a mulat pe noul stil de viata si a venit cu o serie de reguli la zi - iti recomandam sa citesti articolul urmator --->  Bunele maniere la masa: cum e corect sa te comporti cu smartphone-ul la restaurant

Restaurantul Eva din Los Angeles merge mai departe si vrea sa isi faca clientii sa renunte la telefoanele mobile in timp ce isi servesc masa. Asa ca ofera un discount de 5% la nota de plata celor care isi lasa telefonul la intrare. 

Initiativa lor se bucura de un mare succes, sustin proprietarii. "Nimeni nu ne-a criticat pana acum. Intelegem necesitatea unui telefon, dar oamenii nu s-au aratat afectati de decizia noastra", a declarat chef-ul restaurantului, Mark Gold. 

Tu ce zici? Ai renunta la telefonul tau pe durata mesei ca sa primesti o reducere?