Meniurile TAROM sunt preparate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate, luand in calcul atat destinatia, cat si timpul petrecut la bord,  pasagerii beneficiind de o selectie de preparate servite alaturi de o varietate de bauturi racoritoare si alcoolice.

Pasagerii clasei Economic pe cursele interne TAROM, vor beneficia, in functie de ora si destinatie, de noul concept Deli bag cu sandwich si desert. Pe zborurile  domestice  cu decolare la primele ore ale diminetii de pe escale interne catre Bucuresti vor fi oferite meniuri tip mic dejun - patiserie fina si variata, precum si fructe confiate la clasa Business. Aceste rute sunt : Timisoara - Bucuresti, Iasi - Bucuresti, Baia Mare - Bucuresti, Oradea - Bucuresti, Suceava - Bucuresti , Sibiu - Bucuresti, Cluj - Bucuresti.

Serviciile de catering vor fi imbunatatite si pe cursele externe la clasa Business, astfel meniurile pe baza de vita au fost inlocuite cu cele pe baza de somon, un peste bogat in omega 3, vitamine, proteine si minerale.  Astfel  meniul principal are la baza somon, curcan sau pui cu diferite garnituri din legume, orez sau paste. La acesta se adauga o gama variata de salate si branzeturi, atent selectionate pentru a oferi mesei consistenta, valoare nutritiva si energetica ridicata. Deserturile meniului de la clasa Business sunt variate si pot consta in tarta de fructe, chec, mousse sau prajitura de branza. La clasa Economic, pe cursele mai lungi de doua ore, meniurile au la baza preparate din piept de pui, combinate cu legume, cartofi la cuptor, orez, etc., iar ca desert, platoul contine o briosa, ciocolata sau fructe.

Pentru clasa Economic, pe cursele externe,  cu durata de zbor de pana la doua ore se introduce conceptul Deli bag cu sandwich si desert. O alta noutate consta in introducerea vinului sec pentru pasagerii clasei Economic, acestia putand opta pentru un pahar de vin sec sau demisec.

Compania TAROM ofera la cerere si meniuri speciale, care pot fi comandate de catre acestia, in momentul in care isi realizeaza rezervarile pe zborurile TAROM. Se poate opta pentru: meniu vegetarian, meniu lacto-vegetarian, meniu raw vegetarian (care include legume proaspete), meniu constand doar in fructe, meniu de post, meniu fara sare si meniu care respecta rigorile regimului alimentar al persoanelor care au diabet. Pot fi comandate meniuri pentru bebelusi si meniuri pentru copii.

Serviciile de catering oferite includ si optiunea pentru meniuri specifice unor zone geografice si culturale, cum ar fi meniu hindus, musulman sau cuser.