Pasiunea pentru bucatarie nu are varsta si asta ne va demonstra o concurenta aflata la varsta sexagenara. A inceput sa gateasca de mica, cand a fost abandonata de familie si crescuta intr-o casa de copii. Acolo principala sa responsabilitate era sa le gateasca micutilor aflati in orfelinat. Mai tarziu, insa, a inteles ca din dificultatile vietii din copilarie s-a nascut o pasiunea pe care urma sa si-o cultive cu fiecare an al vietii. Astazi, mama a doi copii si bunica unei fetite, gateste pentru toti cei apropiati atat din familie, cat si pentru vecini, dar si pentru locuitorii satului in care s-a nascut si in care ajunge ocazional. Se declara mereu fericita cand gateste, iar fiecare preparat de-al ei are o poveste. Experienta vietii sale nu a fost una intamplatoare, intrucat in curand o vom cunoaste direct pe platourile de filmare MasterChef.

Un alt concurent va uimi telespectatorii prin determinarea sa. La 20 de ani a plecat cu bicicleta 4.500 de km pana in Portugalia, unde a decis sa se mute. Aceasta s-a dovedit a fi o aventura riscanta, dar in acelasi timp una cu final fericit. A razbatut in viata prin munca, dedicatie si vointa, iar dupa multi ani in care a administrat mici afaceri atat in strainatate, cat si in Romania, a decis sa dea curs unei noi provocari, de aceasta data numita MasterChef. Asa cum a plecat in celalalt capat al Europei, singur, pe bicicleta si de aceasta data ambitia si placerea pentru gatit ii dau convingerea ca va reusi.

In acest sezon, cei de acasa vor avea ocazia sa-l cunoasca pe un mare iubitor al artelor martiale, a carui fetita ii impartaseste aceeasi pasiune, fiind practicanta stilului Aikido. Si el si-a incercat norocul intr-o alta tara, locuind si lucrand cativa ani in Italia. De 7 ani a revenit in tara, iar acum este dispus sa arate ca pe langa simtul umorului, mai are o calitate, aceea de a a gati excelent si vrea sa demonstreze asta in fata intregii tari.

Printre cei inscrisi in dura competitie a talentelor culinare, se numara o pasionata a bucatariei, care a facut din asta o preocupare permanenta. De-a lungul anilor a obtinut mai multe diplome la concursuri culinare, ocupand mereu unul din primele trei locuri. In documentarea ei permanenta in domeniul culinar, a intalnit mai multi oameni pasionati de gatit de la care a invatat sau pe care i-a ajutat, impartasindu-le din experienta sa. In urma cu un an si-a lansat propriul site culinar, iar la indemnul prietenilor si al familiei a hotarat sa se inscrie la MasterChef. Ce si-a propus sa demonstreze in fata juriului si a telespectatorilor, alaturi de ceilalti concurenti, vom afla din 15 septembrie in emisiunea care a inregistrat cele mai mari audiente pe segmentul sau – MasterChef.

MasterChef - Prinde gustul competitiei, din 15 septembrie la PRO TV!