Putine sorturi au mai ramas de impartit, iar juratii sunt parca din ce in ce mai greu de induplecat. Martea aceasta la "MasterChef" se incheie preselectiile cu cei trei Chefi, iar ultimii norocosi isi vor vedea visul cu ochii: acela de a obtine sortul si de a intra in etapa urmatoare a competitiei de la ProTV. 

Cu preparate delicioase, ultimii fericiti isi vor strange la piept sortul "MasterChef", mandri ca au reusit sa treaca peste propriile emotii in intalnirea cu juratii.

Daca in prima parte a editiei de martea aceasta telespectatorii ProTV se vor delecta cu ultimele sorturi impartite la "MasterChef", in cea de-a doua parte lupta se strange si mai mult, competitia devine si mai grea, iar emotiile dau in clocot de-a dreptul. Asta pentru ca toti concurentii care de-a lungul preselectiilor au obtinut sortul "MasterChef" intra in prima proba eliminatorie. 

Obisnuiti de anul trecut cu banala ceapa, care a dat mari batati de cap celor ajunsi in aceasta etapa, concurentii din acest sezon vor avea parte de o mare surpriza: cei trei jurati vor schimba ingredientul vedeta al acestei probe. 

Cu sufletul la gura si chinuiti de suspans, concurentii detinatori de sorturi "MasterChef" vor fi de-a dreptul uluiti sa descopere ce le-au pus la cale juratii in aceasta etapa. Despre ce ingredient este vorba si, mai ales, ce vor avea de facut concurentii pentru a depasi si aceasta proba, telespectatorii ProTV vor descoperi in editia de marti, de la 20:30. Cert este ca proba ii va lasa pe multi concurenti cu gura cascata, le va pune la grea incercare executia, precizia si acuratetea si… va aduce si mici accidentari pentru ca la aceasta proba aproape toti concurentii se vor taia! 

Seara de marti va continua la ProTV cu a doua proba eliminatorie, ultimul obstacol in calea mult visatei bucatarii "MasterChef". Asa se face ca cei 48 de concurenti care reusesc sa treaca testul primului ingredient-surpriza vor avea imediat parte de alta proba neasteptata. 

De data aceasta, ramasi in numar mult mai mic si presati de lupta care devine din ce in ce mai stransa, concurentii nu se vor sfii sa exclame: "E din ce in ce mai greu!!!" A doua proba eliminatorie ii va aduce pe cei 48 ramasi in concurs la acest moment in fata unui alt ingredient surpriza, care va trebui sa fie vedeta farfuriilor lor. 

Juratii vor puncta inventivitatea, originalitatea si calitatea, astfel ca la sfarsitul acestei probe ii vor alege pe cei 24 de concurenti care au onoarea sa intre in bucataria "MatserChef", visul oricarui bucatar amator, dar si in cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro. 

Tags: MasterChef