Pentru a juca, ai nevoie de 7 prieteni, un pachet de carti, o tava rotunda, 7 pahare mari si un pahar shot, acestea din urma reprezentand butucul pistolului si gloantele.

De obicei, in paharele mari se pune alcool mai slab (bere) in timp ce shot-ul este umplut cu ceva tarie (vodka, tequila, jagermeister).

Daca simtiti ca va place prea tare jocul, lasati-o mai moale. Poate fi jucat le fel de bine cu suc sau apa in paharele mari si bere in shot. Distractia este un pic mai mica dar la fel va fi si durerea de cap de a doua zi.

Pentru inceput, in fata fiecarui jucator se plaseaza un pahar si cate o carte de joc. Aceasta se pune cu fata in jos, astfel incat niciunul dintre jucatori sa nu o poata vedea.

La fiecare tura, un jucator invarte tava. Dupa ce s-a oprit, jucatorul intoarce cartea de joc aflata in fata sa. In functie de aceasta, afla daca, ce si cat bea.

Valorile cartilor sunt urmatoarele:

Carte cu valoarea intre 2 si 10 – trebuie sa bei paharul din fata ta

Juvet – Cartea cadou; iti permite sa oferi altui jucator paharul tau

Regina – cartea vecinilor; bei atat tu cat si vecinii din stanga si dreapta ta

Regele – cartea puterii; invarti inca o data tava si, in functie de prietenul in fata caruia s-a oprit shot-ul, alegi daca bea doar el sau beau totii cei cu pahare de bere

As – se imparte inca o carte fiecarui jucator; tu si cel care are cea mai mare carte scapati de baut; toti ceilalti trebuie sa bea

Joker – este cartea fara reguli pre-stabilite; fiecare grup de prieteni poate aloca orice regula doreste.

Pentru „profesionisti” mai exista o regula suplimentara. Cel care invarte tava, incerca sa arunce o minge de ping-pong intr-unul dintre pahare (in timp ce tava se invarte). Daca reuseste, jucatorul in fata caruia s-a oprit paharul, trebuie sa il bea. Pentru mai multe detalii, urmariti clipul de mai jos.

Distractie placuta si aveti grija sa nu exagerati. Asteptam sa ne povestiti cum a iesit petrecerea :)