Am scotocit internetul si am gasit cele mai trasnite tavi pentru cuburi de gheata din care sa expui in pahar adevarate opere de arta. Bauturile tale vor fi in tendinte si reci ca gheata.

1. Ice Ice Baby

Mai stii piesa lui Vanilla Ice? Aceea pe care dansai in clasa a 8-a la banchet…Cuburile acestea de gheata parca sunt desprinse din melodia lui. Daca nu mai gasesti caseta cauta un alt rap pe internet, da muzica tare si bea un cocktail cu gheata.

Poti sa le cumperi on-line cu 19.95$.

2. Rechin in larg

Te pregatesti sa iesi la piscina sau la plaja? Pune in paharul cu suc si cateva cuburi rechin.

Poti sa le cumperi on-line cu 10$.

3. Paie din gheata

Paiele colorate din plastic sunt demodate. Pregateste unele reci ca gheata prin care sa tragi bautura. Ai grija sa tii bautura rece, altfel ti se topeste paiul.

Le gaesti on-line cu 6$.

4. Pahare inghetate

De ce sa te chinui sa pui cuburi de gheata in bautura cand poti sa o bei dintr-un pahar rece. Iti propunem aceste pahare mici din care sa dai peste cap o tequila sau un whisky. Pentu ele nu trebuie sa iti faci griji ca se sparg. Oricand poti sa mai faci un rand.

Le poti cumpara on-line cu 7$.

5. Diamantele, cele mai bune prietene ale fetelor

Daca esti fashionista, atunci bautura nu are cum sa fie altfel pentru tine. Si daca te dai in vant dupa diamante atunci poti sa iti faci unele in congelator.

Te costa doar 10$ un set de sase si le poti cumpara on-line.

6. Titanic in pahar

In paharul tau de gin tonic poti avea si icebergul si Titanicul in acelasi timp. Daca nu va starni zambete printre invitati, Gin and Titonic iti va asigura o bautura rece.

Le gasesti pe Amazon cu 8$.

7. Pune eticheta corecta la cocktail

Pentru o bautura completa iti trebuie o umbreluta si acest bat pentru amestecat care are inghetat pe el numele bauturii.

Le poti cumpara on-line cu 14$.