Mai mult decat atat, testul ii va pune la grea incercare pe concurenti si pentru ca acestia sunt nevoiti sa isi faca singuri cumparaturile intr-un hypermarket din Capitala, intr-un anumit timp dat.

Asa se face ca martea aceasta de la 20.30, show-ul se transforma intr-o cursa contra cronometru: alergatura printre rafturile cu ingrediente din magazin, gasirea ingredientelor potrivite, conform indicatiilor chef-ilor, intoarcerea in bucatarie si gatirea propriu-zisa le vor da mari batai de cap concurentilor. Lupta se incinge, mai ales ca juratii au pretentii din ce in ce mai mari si nu admit nici un compromis.

Marti seara la “MasterChef” nu va lipsi nici Cutia misterelor, care aduce noi provocari celor ramasi in joc, iar chefii vor taxa fiecare greseala si vor taia in carne vie atunci cand vor face eliminari.

La doar o saptamana distanta de ultima editie, pe care Pro Tv o va difuza pe 28 mai de la 20.30, randurile se strang, spiritele se incing si mai tare, iar concurentii sunt decisi sa arate tot ce au mai bun.