In cadrul probelor preliminare, participantii sunt invitati sambata, de la ora 10:00, la Hotel Golden Tulip Ana Dome cu propriile preparate deja pregatite, pentru a-si ocupa locul in cadrul competitiei.
Dupa Cluj Napoca, caravana MasterChef ajunge pe 14 iunie in Iasi, pe 21 iunie la Timisoara si pe 5 si 6 iulie la Bucuresti. Aspirantii la titlul de MasterChef sunt invitati sa se inscrie in continuare pe site-ul masterchef.protv.ro .

Inca de la primul sezon, “MasterChef” a fascinat milioane de romani cu retetele inedite prezentate si autenticitatea spectacolului. Inca de la prima editie, cea mai intensa competitie culinara fost lider incontestabil de audienta pe segmentul sau.

“MasterChef” a dedicat trei sezoane romanilor pasionati de gatit si unul vedetelor, care s-au luptat pentru marele titlu in editia speciala “MasterChef. Proba Celebritatii”.

In prezent, MasterChef urmeaza sa desemneze castigatorul celui de-al 4-lea sezon. Marea finala va avea loc marti, 10 iunie, de la 20:30, la ProTV.

MasterChef - Prinde gustul competitiei, numai la PRO TV!