Scopul cercetatorilor a fost sa determine in ce masura comportamentul de la prima intalnire iti influenteaza sansele de a o obtine si pe a doua.

Intrebati ce ar alege intre mancarea preferata si sex, 32% dintre cei intervievati au declarat ca ar renunta mai degraba la sex decat la mancare. Procentul este mult mai ridicat in randul femeilor, 39% fata de doar 16% in randul barbatilor singuri.

In topul mancarurilor care ar inlocui sexul se afla ciocolata (29%) si friptura (25%), urmate de pizza, prajituri, inghetata, chipsuri si homari. Exista chiar si oameni care ar renunta la sex pentru … fructe. Serios? Un an de zile fara sex doar ca sa poti manca niste fructe?

Rezultatele par uimitoare pentru cei care obisnuiesc sa priveasca mancarea doar ca pe o necesitate in timp ce sexul este o placere. Rezultatele studiului arata insa, ca din ce in ce mai multi, incepem sa vedem mancarea cu alti ochi. Da, avem nevoie sa mancam pentru a trai dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne alimentam ca niste masini in benzinarie. Sau poate suntem doar niste masini un pic mai pretentioase.

Ce suntem noi foarte curiosi sa aflam, si nu ni se spune in rezultatele studiului, este ce varsta au cei/cele care au ales mancarea in detrimentul sexului. Trebuie sa recunoastem ca vine o vreme in viata cand toti vom fi nevoiti sa facem aceasta alegere :).

Mai multe rezultate gasiti in imaginea de mai jos: