Cand nu e pe platourile de filmare, Patrick Dempsey se intalneste cu baristas, viziteaza cafenele si bea cafea in cantitati considerabile. In ianuarie a surprins pe toata lumea cand a licitat pentru lantul de cafenele Trully’s si a platit 9.15 milioane de dolari prin grupul de investitori Global Baristas din care face parte, invingand astfel un competitor mult mai mare – Starbucks – care vroia sa investeasca in lantul de cafenele devenit falimentar.

Intr-un interviu pentru Time Magazine Dempsey spunea ca si-a dorit sa aiba propria afacere mai ales in domeniul cafelei pe care o adora. In plus Tully’s este scuza perfecta pentru a petrece mai mult timp in Seattle, un oras care ii place tocmai pentru atmosfera lui ploiasa. Nu numai ca vrea sa reinvie lantul de cafenele, dar vrea sa devina un barista cu acte in regula si sa lucreze in propria cafenea.

Pasiunea actorului pentru cafea este intr-adevar mare pentru ca este un bautor inrait. Intr-un interviu pentru revista Bon Appetit spune ca bea 2-3 cesti de cafea dimineata si 1-2 dupa amiaza cu lapte de migdale sau frisca. Acum are si o scuza. De cand e patron de cafenea trebuie sa incerce tot mai multe soiuri si arome.

Acasa detine o colectie impresionanta de cafetiere, espresoare si instrumente pentru prepararea cafelei si urmatoarea achizitie pe lista va fi un Chemex la care sa isi prepare cafea.

Sursa foto: Bon Appetit