“Cercetarile noastre au aratat ca din ce in ce mai multi romani sunt interesati sa adopte  un stil de viata sanatos, iar gatitul este un element central al acestor  preocupari, numarul pasionatilor de arta culinara fiind in crestere.  In perioada de dinaintea campaniei promotionale, mai mult de un  sfert dintre produsele achizitionate cu ajutorul catalogului Multibonus, program dedicat clientilor fideli ai MOL Romania, erau instrumente de bucatarie. In plus, in ultimul an a crescut atat audienta TV a emisiunilor culinare cat si notorietatea publicatiilor specializate, fie ele „traditionale” sau din zona new/social media. Consumatorii au exigente ridicate, prefera produsele care imbina calitatea si functionalitatea si ii pot ajuta sa pregateasca preparate gustoase intr-un mod sanatos.

Fiind o retea de benzinarii nationala, care ofera un portofoliu premium tuturor romanilor, ne adresam practic tuturor familiilor, intrucat oferta promotionala Berghoff include produse diverse si de foarte buna calitate, de la cutite ceramice la tacamuri pentru copii, aparate de bucatarie sau seturi complexe pentru grill”, a declarat Camelia Ene, Head of Retail la MOL Romania.

Pentru fiecare achizitie de minimum 25 de lei de carburant sau produse si servicii din magazin, clientii MOL Romania vor primi cate o eticheta promotionala. Etichetele pot fi aplicate pentru un cupon pentru a fi utilizate la achizitia de produsele BergHOFF la preturi reduse fata de cele recomandate in magazinele din benzinarii.

De asemenea, punctele acumulate pe cardul de fidelitate Multibonus pot fi folosite pentru plata produselor, in loc de numerar.  Clientii au si posibilitatea de a participa la o tombola cu premii BergHOFF, pe baza bonului fiscal obtinut la efectuarea de achizitii din benzinariile MOL.

Lansat in anul 1994, brandul BergHOFF se claseaza printre cei mai faimosi producatori de ustensile pentru gatit si se distinge prin trei atuuri esentiale: inovatie, creativitate in design si calitate exceptionala. Pentru pasionatii de gatit, fie ca sunt experti sau incepatori, BergHOFF ofera o colectie inedita de cutite, oale, tigai si accesorii, realizate dupa cele mai inalte standarde calitative, pentru ca gatitul sa fie intotdeauna o placere.

Regulamentul promotiei  impreuna cu detaliile privind produsele si participarea sunt disponibile intr-o sectiune dedicata a site-ului MOL Romania.