Sambata, 5 octombrie, de la 10:00, Oana Cuzino vorbeste despre importanta unei diete cat mai colorate si dezvaluie si cateva retete delicioase si, mai ales, sanatoase.

Invitatele speciale ale Oanei Cuzino la „Ce se intampla, doctore?”  sunt Laura Cosoi si mama sa, care a reusit se invinga una dintre cele mai temute boli: cancerul la san. Andreea Esca, Amalia Nastase, Camelia Sucu, Mihaela Geoana si Cristiana Copos le vor transmite  si ele un mesaj puternic tuturor femeilor: sanatatea se invata.

Orice prilej de a face miscare este benefic, iar in aceasta categorie intra si plimbarea sau joaca cu catelul o data pe zi. Mircea Solcanu, prezentatorul Povestirilor de noapte de la Acasa Tv, face sport ori de cate ori se joaca cu Rich, catelul lui, si spune ca ajunge mult mai rar la sala. Prezentatorul care a debutat recent si pe marile ecrane este invitatul Oanei Cuzino in aceasta editie a „Ce se intampla, doctore?”.

Dupa baile de soare din aceasta vara, pielea are nevoie de ingrijire speciala, mai ales daca ridurile fine si-au facut deja aparitia. Hidratarea este esentiala, iar produsele care contin vitaminele A, C si E reprezinta un “must” in materie de frumusete. Laserul si terapiile cu aminoacizi sunt preferatele Nicoletei Luciu. Specialistii au si alte recomandari utile pentru un ten sanatos si stralucitor sambata, la „Ce se intampla, doctore?”.

Sprancenele frumoase reprezinta unul din punctele forte in conturarea fetei. Celebra Anastasia Soare, supranumita „regina sprancenelor” peste ocean, este adepta sprancenelor groase, perfect arcuite, care ilumineaza chipul si subliniaza trasaturile. Telespectatorii vor vedea ce recomandari are specialista pentru obtinerea unui look fresh tot sambata, la „Ce se intampla, doctore?”.

Tags: alimente, culori