Desi nu are decat patru posturi de la lansare, blogul Marthei a ajuns sa fie discutat in presa din intreaga lume. Pe langa cei peste 100.000 de oameni care i-au vizitat site-ul, cea mai mare bucurie a Marthei a fost mesajul primit pe twitter de la celebrul bucatar Jamie Oliver: "Socant dar inspirational, asa este blogul tau. Continua sa scrii. Cu mult drag, Jamie".

In fiecare postare, Martha ne arata o fotografie cu ce a mancat in ziua respectiva dupa care trece la o analiza "elaborata" a mancarii. Analiza se bazeaza pe o serie de criterii pe cat de haioase la prima vedere, pe atat de serioase cand iti amintesti ca sunt reale si ca descriu cea mai importanta masa a zilei pentru un copil de scoala generala.

1. food-o-meter - evaluarea generala a mesei se bazeaza pe un sistem de notare de la 1 la 10

2. numarul de inghitituri - pentru ca portiile sunt minuscule si niciodata nu se satura, a ales sa numere exact cate inghitituri contin

3. tipul mesei - aperitiv, fel principal, desert

4. health rating - folosind note de la 1 la 10

5. pretul - toate portiile costa in jurul a 2 lire

6. fire de par - desi pana acum nu a fost cazul, Martha nu e chiar convinsa ca lucrurile vor sta mereu asa

Cel mai gustos lucru mancat pana acum a fost supa de morcovi si coriandru. Supa "geniala" a fost notata cu nota opt. Cantitatea gustata … 64 de inghitituri. Daca nu ar fi fost fierbinte supa si nu ar fi trebuit sa fie foarte grijulie cu ea, ar fi fost ceva mai putine :)

Desi fotografiile sunt socante, umorul cu care Martha le prezinta ("cel mai bun lucru la blogul asta este ca, in sfarsit tata intelege de ce imi este mereu foame cand ajung acasa. Astazi mi-a facut paine de banane. Pacat ca nu imi plac bananele. Vedeti, nu sunt un copil perfect") ne face sa dorim sa ii urmarim in continuare blogul. O puteti face si voi aici