Cum arata in viziunea ta micul dejun ideal?

O viziune clara a ceea ce ar trebui sa contina un mic dejun ideal nu prea am. Cred insa cu tarie ca variaza in functie de anotimp, de starea de spirit, de locatie, daca sunt sau nu in vacanta si, mai ales, de activitatea din ziua respectiva. 

Ce iti place tie sa mananci la micul dejun?

Pot fi oua benedict, un iaurt cu cereale si zmeura sau doar o cafea si un croissant. Oricat de devreme sau tarziu m-as trezi, ziua o incep cu micul dejun! :)

Ce le gatesti alor tai la micul dejun?

Ava, fetita mea, e fan declarat "ouou ochi", cum il alinta ea, insa nu e sanatos sa manance in fiecare zi oua, asa ca mai facem shake-uri cu cereale, lapte si fructe de sezon sau o salata cu legume proaspete, cumparate de la producatori, cu mozzarella si busuioc proaspat cules din recolta proprie. Bogdan are nevoie de proteine mai multe, lui pregatindu-i brunch, undeva la mijlocului drumului intre mic dejun si pranz. 

Care este dupa parerea ta cel mai bun loc ca sa iei micul dejun?

Langa persoana iubita! Ca e in pat, la cafenea, in bucatarie, la malul marii, pe graba, in masina sau in pustietate, important e sa ai cu cine sa te bucuri si sa imparti o noua zi, plina de energie pozitiva. 

Ne poti spune o reteta simpla de mic dejun?

Ca tot am mentionat de iaurtul cu fructe, eu il servesc intr-un pahar, cu miere de menta, cereale si zmeura asezate in straturi. E simplu si de efect, revigorant si satios.