Este o situatie posibila si chiar s-a intamplat de nenumarate ori sa auzim de barmani atacati. Dar sa te atace niste cliente pentru ca le-ai turnat prea multa apa in pahare ... parca e prea de tot.

O intamplare de genul acesta s-a intamplat in St. Louis, Statele Unite. Acolo, o angajata a Red Lobster a fost atacata de 3 femei pentru ca si-a permis sa le umple prea des paharele cu apa. Drept rasplata pentru neobrazarea de a isi face datoria, a fost lovita cu palmele si meniul si i s-a aruncat apa in fata.

Inainte de a ajunge politia, angajatii restaurantului le-au imobilizat pe cele trei femei. Acestea, Sharrell Evans – 21 ani, Britley Green – 22 ani si Geneen Gree in varsta de 44 ani, au fost acuzate de acte de violenta intr-un loc public.

Cele 3 au fost retinute de politie si li s-a stabilit o cautiune de 50.000 de dolari.

Incidentul nu este primul de acest gen din localul respectiv. In decembrie, anul trecut, o alta chelenrita a fost atacata de un grup de patru persoane, toate femei. Una singura dintre acestea, a fost identificata si se afla in prezent in arestul politiei.

Anchetatorii sustin ca nu exista nici o legatura intre cele doua asalturi dar, exista deja persoane care se intreaba daca nu cumva cele trei femei neidentificate in primul atac sunt aceleasi trei de acum.

In incercarea de a nu isi pierde clientii din cauza actelor repetate de violenta, patronii lantului de restaurante au declarat ca „siguranta clientilor si a angajatilor a devenit principala noastra preocupare”.

Nu stiu cum stau lucrurile printre locuitorii din St. Louis dar mie mi se pare destul de trist un astfel de anunt. Ma gandesc ca principala preocupare a unui patron de restaurant ar trebuie sa fie legata de calitatea mancarii si a serviciilor oferite catre clienti iar restaurantul ar trebui sa fie un loc in care sa te duci pentru a te relaxa.