Ultimii sase concurenti ramasi in cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro si titlul de MasterChef vor deschide seara cu o proba in deplasare la un restaurant din Capitala. Ana, Alex, Nicusor, Mihai, Maria Pop si Aida au primit saptamana trecuta sarcina de a-si alege fiecare cate doua ajutoare in bucatarie, dintre concurentii acestui sezon eliminati pana acum, pentru a putea astfel duce la bun sfarsit proba din restaurant.

Fiecare va simti pe pielea lui cum este sa tii pe mana meniul intr-un restaurant care functioneaza toata ziua la capacitate maxima, cum e sa pregatesti farfurii pe banda rulanta care sa ajunga la timp pe mesele clientilor, dar si cum e sa gatesti pentru vedetele care si-au anuntat prezenta in restaurant, de la Cabral si Andreea Ibaka, la Mircea Solcanu, Amalia Enache sau veveritele de la “Happy Hour”.

Emotiile vor culmina in momentul in care juratii vor ii vor alege pe primii trei concurenti ai acestui sezon, in urma unor probe nu lipsite de surprize si emotii. Desi aprecierile celor trei chefi se vor indrepta catre toti cei ajunsi pana in aceasta etapa a concursului, numai unul dintre acestia va pleca acasa cu titlul de MasterChef.