Ce sa comanzi:

Ceea  ce-ti place. Nu trebuie sa comanzi ceva doar ca sa iti impresionezi partenerul, cu siguranta nu este momentul potrivit sa incerci ceva nou din meniu. Daca partenerul ajunge sa te judece pentru ce mananci, atunci nu trebuie sa-ti mai bati capul cu el. Fie ca mananci salata, fie ca alegi un cheeseburger, daca te place atunci toate aceste detalii nu mai conteaza.

Ceva care sa aiba un pret moderat. Incearca sa eviti cele mai scumpe preparate, dar nici nu trebuie sa le alegi pe cele mai ieftine. Esti la o intalnire in cele din urma! Ar trebui sa eviti salatele. Sunt greu de mancat intr-un mod elegant si fara sa-ti ramana dressing pe buze.

Spaghetele. Ca sa le mananci, trebuie sa stii tehnica de a le consuma corect cu lingura si furculita.  Insa riscul sa-ti umpli fata cu sos sau sa te patezi pe haine ramane destul de mare.

Coaste, aripioare sau orice altceva de acest fel. Orice mancare ce necesita mai mult de un servetel ca sa poata fi mancata, trebuie evitata.

Mancarea foarte picanta, chiar daca iti place foarte mult. Nu vrei sa arati cat de mult poti sa transpiri chiar la prima intalnire. Comanda ceva cu care sa te poti descurca si care sa nu-ti testeze limitele in aceste momente.

Ce sa comanzi de baut

Daca de obicei la cina comanzi ceva de baut, atunci de ce sa nu o faci si acum? Trebuie sa te porti cat mai natural.
Bea ceea ce-ti place. Daca iti place berea, vinul sau un anumit lichior, atunci asta comanda. Incearca sa nu comanzi nici ceva foarte scump, dar nici foarte ieftin. Oricum, sa te gandesti la cateva bauturi, in caz ca te intreaba chelnerul ce preferinte ai.

Ce sa NU bei

Shoturi! E de la sine inteles de ce.

O combinatie de bauturi, ca votca si energizant.  De ce? Pentru ca te va face sa pari ca ai ceva rezistenta si antrenament in materie de bauturi si nu asta vrei de fapt sa arati de la prima intalnire.

Mai mult de 2 bauturi, daca stii ca a treia o sa-ti puna capac. Aminteste-ti ca trebuie sa ramai sub control si ca ar fi bine sa lasi putin mister la sfarsitul intalnirii.