Asa se face ca in prima proba a serii legumele vor face diferenta. Daca in anii trecuti ceapa sau pestele i-au facut pe concurenti sa planga la propriu, de data aceasta juratii vor sa le testeze cunostintele de baza in bucatarie si ii provoaca la tocat legume.

De la varza, la sfecla, telina sau morcovi, fiecare concurent va avea la dispozitie oricate legume poate duce. Pe tocator, evident, pentru a-si pastra sortul si a continua concursul. Nu vor fi lipsite momentele de panica, emotiile, lacrimile, dar si interventiile medicilor. 

In cea de-a doua proba a serii, juratii pun la cale o noua provocare in bucatarie pentru cei care reusesc sa treaca cu brio testul legumelor. Un ingredient surpriza trebuie sa devina vedeta in farfurie si sa se armonizeze perfect cu alte ingrediente intr-un plating care poate reprezenta pasaportul catre bucataria “MasterChef” sau, dimpotriva, eliminarea din concurs. Numai 22 dintre cei ajunsi in aceasta faza vor fi cei alesi.

Despre ce ingredient este vorba, dar si care sunt cei 22 de concurenti ce vor intra in bucatarie, telespectatorii Pro Tv vor afla marti, 15 aprilie, de la 20.30. Tot atunci, cei 22 de concurenti au parte de prima Cutie a Misterelor din viata lor.