Potrivit Mediafax, actorul american si celebrul maestru bucatar sunt prieteni buni de multi ani si, desi Jamie Oliver a incercat de multe ori sa il invete pe Brad Pitt sa gateasca, starul hollywoodian a renuntat la ideea de a deveni un bun bucatar si l-a invitat pe maestrul britanic la resedinta sa din Londra, de Craciun, pentru a gati pentru el, logodnica sa Angelina Jolie si cei sase copii ai cuplului.

"Jamie s-a imprietenit cu Brad de cand acesta era casatorit cu Jennifer Aniston, iar Angelina il simpatizeaza si ea. Jamie va merge la resedinta pe care cuplul a inchiriat-o in comitatul Surrey, pentru a-i ajuta sa pregateasca cina de Craciun. Brad i-a cerut acest lucru lui Jamie, dupa ce il implorase anul trecut sa il invete sa gateasca. Jamie a incercat sa il invete, dar el nu este deloc talentat in bucatarie", a spus o sursa pentru tabloidul The Sun.

 

Desi Brad Pitt nu se pricepe la gatit, presa internationala a aflat de curand ca starul american este pasionat de curatenie.

"Brad a fost intotdeauna un tata atent, dar, recent, el a devenit si mai «gospodar». Cuplul are multe persoane care ii ajuta in casa, dar Brad a inceput sa spele si sa calce singur rufele. Isi face de lucru prin casa in timp ce Angie este plecata, iar acest lucru il ajuta sa aiba o ocupatie. Ii place mult sa se ocupe de chestiuni gospodaresti, inainte sa le ceara copiilor sa il ajute sa pregateasca cina, iar ei adora acest lucru. S-a transformat in Mister Muscolo si face curat peste tot. Se duce si la magazinul local si la curatatoria de haine din Camberley", a spus o sursa.