Celebrul maestru bucatar a transformat o veche banca din Manchester in restaurant si, in timpul lucrarilor de reabilitare, muncitorii au descoperit seifuri din 1935. Dupa ce au incercat in zadar sa-i gaseasca pe proprietarii seifurilor, oficialii Bancii Angliei au deschis cutiile, in care au descoperit mii de dolari, bijuterii si benzi cu inregistrări originale ale trupelor Joy Division şi New Order. Potrivit unei surse, intr-unul dintre seifuri era chiar si o arma.

Toate obiectele si intreaga suma de bani au fost predate trezoreriei, iar restaurantul a fost deschis asa cum era stabilit pe 14 februarie.

Jamie Oliver este cunoscut pentru numeroasele serii tevizate realizate in colaborare cu BBC si Channel 4, difuzate in peste 50 de tari. In "Happy Days with the Naked Chef", ca parte a unui turneu de show-uri live, Jamie a gatit in fata unor arene pline de fani. El a fost invitat si de fostul premier britanic, Tony Blair, sa gateasca o cina la resedinta oficiala din Downing Street nr. 10, iar cu ocazia zilei de nastere a reginei Elisabeth a II-a, a fost decorat cu titlul de Membru de Onoare al Ordinului Imperiului Britanic.

Sursa: Mediafax