Dragos Petrescu, operatorul unor restaurante cu istorie din Bucuresti - Caru' cu Bere, Hanu' Berarilor (Casa Oprea Soare), Hanu' Berarilor (Casa Elena Lupescu) si-a adaugat in portofoliu si restaurantul Pescarus, un nume legendar pentru peisajul culinar al Capitalei.

Restaurantul Pescarus a fost ridicat intre cele doua razboaie mondiale de arhitectii Horia Creanga, nepotul scriitorului Ion Creanga, si Haralamb Georgescu. Pe vremuri, unul dintre clientii fideli ai Pescarusului era conducatorul comunist, Gheorghe Gheorghiu-Dej. Pentru el, a fost construit special, la etaj, un salon privat. Tot aici preferau sa serveasca masa si regele Spaniei, Juan Carlos, de fiecare data cand vizita Romania, Shimon Peres, Anatoli Karpov, dar si Nicu Ceausescu.

Din portofoliul City Grill face parte si Caru’cu Bere, unul din cele mai vizitate restaurante de catre turistii straini care ajung si in Bucuresti si, totodata, cel mai profitabil restaurant din Centrul Vechi. Interiorul spectaculos, preparatele traditionale, ambianta si reprezentatiile artistice il fac numarul 1 ca recomandare turistica.