Potrivit Mediafax, clubul Midi din Cluj-Napoca, cu o capacitate de 800 de locuri, a fost plasat pe poziţia a 26-a in Top 100. 

"Cu Booka Shade, Sasha, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin si Luciano care au susţinut reprezentaţii-maraton aici timp de mai bine de şapte ore, dar si cu talente autohtone precum Raresh si Rhadoo, care contribuie la cresterea curentului dance in Romania. Ca sa il citam pe Steve Lawler, este clubul perfect. . Romanii stiu cu siguranta cum sa petreaca!'".

Zece pozitii mai jos in clasament se afla un alt club din Cluj-Napoca, Obsession,  cu o capacitate de 1.800 de locuri. In cazul lui, realizatorii topului au apreciat diversitatea.

Cluburile din Bucuresti care au intrat in top sunt Studio Martin, pe pozitia a 77-a, care are o capacitate de 1.000 de locuri. Iar pe locul al 94-lea in top se afla Kristal Glam Club din Bucuresti, un spaţiu de 1.000 de locuri care s-a impus prin numele celebre care i-au calcat pragul de-a lungul timpului . 

Pe primele locuri in Top 100 al celor mai bune cluburi din lume in 2012 sunt Club Space din Ibiza (locul 1), Green Valley din Camboriu, Brazilia (locul 2), Pacha din Ibiza (locul 3), Club Fabrik din Londra (locul 4) si Zouk din Singapore (locul 5).