Toate alimentele arata perfect in reclame. Ba mai mult, iti lasa gura apa si te fac sa mergi sa ti le cumperi in secunda urmatoare. Care este secretul?

In primul rand, trebuie sa stii ca nu e vorba de o pacaleala. Nici de Photoshop si nici de imagini generate de calculator. Nici macar tehnica folosita de McDonald's, prin care produsele lor arata mult mai mari si mai delicioase.

Citeste si:  De ce produsele fast-food arata mai bine in poze decat in realitate? Vezi cum sunt transformate in Photoshop 

Este vorba de o tehnica mult mai avansata si mai realista. O echipa de creatie din Germania, The Marmalade, a dezvaluit care e secretul din spatele imaginilor delicioase pe care le vedem la TV. Secretul este unul singur: slow motion.

Cu ajutorul unor camere video foarte bune, acestia surprind produsele dintr-o ipostaza diferita, pe care noi nu le putem surprinde cu ochiul liber. Bulbucii din bere, textura cremoasa a ciocolatei, prospetimea fructelor sunt pentru noi doar niste descrieri, pentru ca in realitate ochiul nostru nu le vede in toata splendoarea lor.
Produsele trec mai intai printr-o faza de viteza mare care sa le modifice structura, dupa care sunt filmate si expuse in slow motion. Urmareste video-ul de mai jos si convinge-te: