Aflat in incinta unui cunoscut centru comercial din Bucuresti, noul concept al baietilor se adreseaza tuturor pasionatilor de arta gastronomiei.

Studioul de gatit reprezinta pentru cei trei, dupa cum au marturisit, un inceput de drum in care se vor dezvolta workshop-uri, evenimente si chiar conferinte, petreceri tematice si evenimente personalizate.

Cei trei au preparat un meniu pe cinste pentru invitaţii la lansare - shoturi cu jeleu de fructe şi votca, orez cu linte, curmale si stafide, paine cu branza de burduf, chimen si ceapa rosie, cheesecake.

"A fost o seara speciala, totul a mers ca la carte, intocmai cum ne asteptam, poate chiar mai bine", a spus Mehrzad. "Sunt mandru de echipa pe care am format-o si ne vom stradui sa devenim cei mai buni din domeniu", a adaugat acesta.

"Ne-am vazut visul cu ochii. Suntem la capatul a opt luni de munca intensa si nopti nedormite, insa entuziasmul nostru depaseste orice limita. Oferim entertainment, un loc de relaxare, preparate fresh, un schimb de experienta si multa, multa pasiune", a spus Alex.

Sursa: PRO TV

Foto: Facebook Hot Studio