Special pentru sarbatorile de iarna, brandul Basilur Tea lanseaza o colectie de ceaiuri de lux in ambalaje de poveste: cutii metalice in forma de carti, candele parfumate, braduti, cutii de cadouri sau carusel muzical. Fiecare ceai in parte are combinatii de arome diferite, specifice sezonului (scortisoara, cuisoare, mere coapte, portocale, etc.), pentru a aduce in casa atmosfera sarbatorilor de iarna.

Brandul de ceaiuri de lux Basilur Tea are peste 150 de tipuri de ceai Basilur, cu peste 70 de amestecuri de arome. Zonele de unde sunt culese frunzele de ceai includ regiuni recunoscute la nivel mondial pentru producerea celui mai fin ceai negru Pur Ceylon, cum sunt Uva, Dimbula, Kandy sau Nuwara Eliya.

Criterii de participare

Pentru a participa in concurs, trebuie sa raspunzi corect la intrebarea din formularul de mai jos si sa completezi campurile cu datele tale de contact. Acestea vor fi folosite pentru contactarea ulterioara a castigatorilor.

In ce constau premiile?

Cele cinci premii ale concursului sunt oferite de Basilur Tea. Castigatorii vor primi cate o cutie cu ceai "Tea Book Vol V".

Cum stiu daca am castigat ?

Dupa finalizarea concursului si desemnarea castigatorilor, pe data de 18 decembrie, numele acestora va fi postat pe www.foodstory.ro . In plus, cei 5 castigatori vor fi contactati de catre echipa FoodStory prin email-ul sau numarul de telefon furnizate la inscriere.

Castigatori

Flucz Larisa
Miron Cristina
Dumitrache anca Ioana
Prunescu Viorel Nicolae
Iancu Andrei Sorin

*Va rugam sa completati toate campurile formularului pentru a se valida inscrierea. IMPORTANT: dupa ce apasati butonul "TRIMITE", deasupra campurilor de inregistrare va aparea un mesaj de confirmare.