Ne-ar placea sa ne fie la indemana o astfel de metoda de a gati, insa acest serviciu este disponibil doar in New York. Cei trei bucatari cu origini franceze l-au gandit special pentru locuitorii acestei metropole in care timpul nu pare suficient pentru a gati acasa si pentru a face cumparaturi la piata si la magazin in fiecare zi.

Cei trei prieteni au infiintat Chefday, un serviciu care livreaza la usa tot ce ai nevoie pentru a gati o masa consistenta, sanatoasa si aspectuoasa. Nu e nevoie sa cumperi nici macar sare, pentru ca si aceasta va fi livrata in pachet, masurata exact in cantitatea de care ai nevoie pentru reteta. Site-ul chefday.com a fost lansat in martie 2012. Oferta lui cuprinde deocamdata 6 feluri de mancare cu nume demne de restaurant: vitel milanez cu parmezan, somon umplut cu sparanghel, taitei si fasole verde prajita, peste in sos de curry cu cocos, muschiulet de porc sau orez cu scoici.

In pachet se livreaza ingredientele (selectionate dintre cele mai bune) in cantitatile necesare pentru o masa de 2 pana la 8 persoane, retetele cu instructiuni si un videoclip in care un bucatar iti arata fiecare pas in parte. O masa costa de la 35 la 95 de dolari, in functie de cate guri ai de hranit.

In viitor, Chefday promite sa adauge in pachetele pentru clienti si vinul potrivit si un desert care sa completeze masa.

Sursa: chefday.com