Despre actorii de la Hollywood te astepti sa se scrie ca au fost serviti cu cele mai bune mancaruri, in niciun caz ca au pregatit cu mana lor niste aperitive spectaculoase. Dar Hugh Jackman, Meryl Streep sau Juliane Moore nu se sfiesc sa intre in bucatarie, sa isi puna sortul si sa gateasca pentru prieteni si familie. La cate petreceri au la activ, cu siguranta stiu si ce e in tendinte si cum arata un meniu de clasa pentru o masa buna. Cateva dintre vedete au dezvaluit revistei Allure retetele pe care le gatesc acasa.

Hugh Jackman fanul mancarurilor coreene

Starul din X-Men s-a nascut la Sydney, dar are o pasiune pentru mancarea coreeana. Asa ca, ori de cate ori are pofta spune ca isi pregateste singur un orez prajit cu ghimbir. Reteta o are de la bucatarul Jean-Georges Vongerichten, cel care prezinta show-ul de travel culinar Kimchi Chronicles care se desfasoara in Coreea de Sud si New York.

Vampirii se dau in vant dupa carne proaspata

Cei care sunt fanii seriei Amurg (Twilight) stiu la ce ne referim, dar si in viata reala actorii care ii interpreteaza pe Rosalie si Emmett Cullen sunt innebuniti dupa carnuri. Nikki Reed si Kellan Lutz au impartasit cateva dintre secretele lor din bucatarie. Nikki spune ca gateste des o reteta de pui cu smantana pe care o stie de la familia sotului sau, in timp ce Kellan e innebunit dupa sosurile pentru gratar. Amesteca de toate: sos de soia, cu miere sau sos picant pentru a obtine cel mai bun sos pentru friptura.

Kate Winslet – cine pentru familie

De la tanara seducatoare din Titanic, Kate Winslet a devenit o actrita de Oscar, mama a doi copii si o femeie careia ii place sa petreaca timp acasa, cu cei dragi. Pentru ei pregateste pui rumenit la cuptor pe care a invatat sa il gateasca pe platourile de filmare ale mini seriei TV Mildred Pierce, in care conduce un restaurant. Se pare ca a avut si de la cine sa invete sa gateasca. Celebrul bucatarul Tom Colicchio a invatat-o sa sectioneze puiul, a spus actrita in Allure.

Julianne Moore face supe

Frumoasa actita este o fana a branzei tofu si spune ca adesea gateste pentru prieteni si familie o supa cu tofu.

Meryl Streep e pasionata de bucatarie

Dupa ce am vazut-o in “Julie si Julia” nu puteam sa nu ne gandim ca Meryl Streep stie sa gateasca sau macar sa toace ceapa. Iar atunci cand nu e la filmari ii place sa stea in bucatarie si sa faca placinte, spune actrita.