In timp ce prietenii lor se joaca si abia incep sa constientizeze ce-si doresc de la viata, Flynn poate sa dea sfaturi de cariera. Are deja o experienta de 3 ani in gatit si pune ca s-a indragostit de aceasta meserie.

A inceput sa gateasca pentru ca nu ii placea mancarea facuta de mama lui. Acum, desi nici nu ajunge bine la cuptor, este chef-ul casei si creste deodata cu afacerea lui.

"Mamei mele nu ii placea sa gateasca, iar cand o facea, nu-mi placea deloc mancarea. Eu ma uitam la Food Network si ma gandeam ca pot sa fac si eu ce fac ei. Asa ca m-am dus la librarie si am cautat cea mai mare si mai grea carte de gatit. Am gasit "The French Laundry" a lui Thomas Keller. De acolo a inceput totul", a povestit micutul.

Apoi, el a inceput sa devina mai creativ in bucatarie si a vrut sa gateasca mancaruri noi, inventate de el. I-a spus mamei lui ca vrea sa isi transforme dormitorul in bucatarie, ca sa aiba mai mult spatiu.

Aproape un an a dormit in aceeasi camera cu aragazul, dar nu l-a deranjat deloc. Din contra. Intre scoala si temele pentru acasa, Flynn putea sa isi exerseze talentul. Familia lui a inceput sa organizeze si au deschis un club, Eureka, in care oamenii se strangeau si veneau la cina, in schimbul unei sume mici de bani. 

Intre timp, el a fost invitat de restaurantul BierBeisl din Beverly Hills sa gateasca pentru 40 de oameni. 

"Trebuie sa te concentrezi pe pasiunea ta si sa muncesti mult. Atunci cand nu-ti mai pasa daca vei fi faimos, visul tau se va indeplini", sustine Flynn. Al lui s-a indeplinit deja si este abia la inceput :)

Mai jos poti sa urmaresi un reportaj facut de NBC News: