Chef Florin gateste acum la restaurantul Morgan La Dud, locul unde Robert, sotia si copiii au degustat din bucatele pregatite special pentru ei de Florin. Preparatul preferat al lui Robert a fost salata de rucola cu pipote de rata, in timp ce sotiei i-au placut sarmalutele de berbecut in frunze de dud. Copiii au mancat cu placere crochetele de curcan, mai ales ca preparatele din carne de pasare, in special curcanul, sunt preferatele tatalui lor.

Pentru Robert, emisiunea MasterChef de la ProTV a insemnat un imbold spre arta culinara. A descoperit feluri noi de mancare si placerea de a gati, asa ca acum incearca sa experimenteze cat mai mult. Si-ar dori sa manance un preparat cu sparanghel si sa incerce si fructele de mare. Cu toate acestea, felul preferat al intregii familii ramane ciorba de fasole.

Pe langa surprizele culinare, Robert si familia sa au avut surpriza sa-l cunoasca si pe Bogdan Alexandrescu, unul dintre finalistii Masterchef, care acum lucreaza la Morgan La Dud alaturi de Chef Florin.