1. Iti iau farfuria inainte sa termini de mancat

Probabil ti s-a intamplat sa fii grabit de chelneri sa mananci mai repede sau sa-ti bei mai repede cafeaua. Se intampla foarte des, peste tot in lume. Te face sa te simti vinovat si sa nu te mai bucuri de pauza binemeritata.

2. Iti povestesc despre viata lor

Exista chelneri care nu au nicio problema sa-ti povesteasca despre ziua lor, despre serviciu sau despre viata lor in afara restaurantului. Chiar daca ar parea ca sunt doar sociabili, cel mai bine este sa ramana profesionisti pana la capat. Oamenii merg la restaurant sa manance si sa se relaxeze, nu sa asculte problemele altora.

3. Nu-si asuma greselile

Ni s-a intamplat de foarte multe ori sa ne trezim cu altceva pe masa, deoarece chelnerul nu a inteles bine comanda. Mai mult, in loc sa incerce sa repare cumva greseala, nu recunoaste si spune ca nu e vina lui/a ei. Iar cand e ceva in neregula cu mancarea, da vina pe bucatar.

4. Intreaba daca vrei o alta apa/un alt suc

Nici nu ai terminat bine sa-ti bei apa ca te intreaba daca sa-ti aduca una (ca sa nu stai la masa fara sa consumi ceva). 

5. Intarzie foarte mult cu mancarea

Ni s-a intamplat odata sa asteptam 4 ore pentru o masa. Intr-un restaurant foarte plin, in care chelnerii alergau dintr-o parte in alta a localului. Evident, vina este in primul rand a proprietarului ca nu a asigurat un numar de angajati raportat la capacitatea restaurantului, insa nici atitudinea chelnerilor nu era cea mai buna. Stresati si agitati, acestia isi varsau toti nervii pe clienti. 

Cel mai important lucru atunci cand esti gazda unui astfel de eveniment este sa ai vesela perfect curata! Iar Finish te ajuta sa fii la inaltime.

6. Dispar

Cand vrei sa mai dai comanda de o apa sau sa ceri nota, chelnerul nu e de gasit? Nu te speria, nu esti singura persoana care trece prin asta.O sa revina, la un moment dat...

7. Te fac sa te simti prost

Te fac sa te simti ca un criminal doar pentru ca nu ai comandat trei feluri de mancare, doua deserturi si cinci sticle de vin. Ni s-a intamplat sa nu putem sta intr-un restaurant doar pentru ca una din persoanele de la masa nu voia sa manance.

Tie cat de des ti s-au intamplat?