Chef Noah Hester de la restaurantul The Blue Dragon a dus conceptul “de la ferma la masa” la o alta dimensiune. “Am vrut sa le servim clientilor cea mai proaspata si sanatoasa salata posibila, asa ca ne-am decis sa ii lasam sa o culeaga chiar ei”, a explicat el intr-un interviu recent.

Asa ca a inceput sa cultive la ferma proprie, in cutii de lemn, combinatii de verdeturi care sa alcatuiasca salate echilibrate. Acestea sunt aduse la masa alaturi de o forfecuta si de vinegreta. Astfel, fiecare client isi face singur salata.

“Clientilor nostri le place la nebunie salata. Kate, unul din ingredientele continute, are un gust distinctiv si numeroase vitamine. Iar dressingul este delicios”, a explicat co-fondatorul restaurantului, Bennett Dorrance.

“Mi-am dorit ca oamenii sa fie mai atentie la ce mananca. Imi place ideea ca fiecare client sa aiba aceasta experienta inedita. Ei pot vedea cu exactitate ce mananca si cat de proaspat este”, a mai declarat Chef Noah.

Sursa: finedininglovers.com