Charlotte Aston este din Brixham, Devon, a fost diagnosticata cu tahicardie supraventriculara, o dereglare a batailor inimii care se manifesta prin accelerarea ritmului acesteia. Acest verdict i-a schimbat radicat viata.

Medicii i-au facut toate analizele si i-au studiat indeaproape dieta din ultimii ani si au ajuns la o singura concluzie: bauturile energizante, consumate zilnic de-a lungul a cativa ani, i-au distrus sanatatea. Tanara lucra la un parc de distractii si obisnuia sa le bea pentru a se simti mai bine, fara sa se gandeasca un moment la consecinte.

Atunci cand inima ei a cedat, Charlie a fost dusa de urgenta la spital, iar medicii au fost socati cand i-au vazut ritmul cardiac: 247 batai pe minut, in conditiile in care valorile normale se situeaza intre 80 si 90 de batai pe minut.

“Crestea daca stranutam, tuseama, luam ceva de pe podea, ridicam ceva greu sau pur si simplu ma miscam mai rapid”.  

In urma cu trei ani, ea a trecut printr-o operatie, in urma careia spune ca se simte cu 80% mai bine. Cu toate acestea, boala ii afecteaza viata. In prezent, tanara nu doar ca nu are voie sa faca eforturi de orice fel, dar are si restrictii alimentare: nu are voie sub nicio forma sa bea alcool sau cafea.


Foto: Facebook.com/Charlotte Aston

Sursa: Mirror