Toti cei care au prins gustul MasterChef si care detin un portofoliu variat de retete pe care le pot gati intr-un mod inedit au ocazia sa-si puna acum in valoare pasiunea direct in fata a milioane de romani la Pro TV.

Initial, in cadrul probelor preliminarii, participantii sunt invitati sa se inscrie pe site-ul masterchef.protv.ro iar ulterior sunt asteptati cu propriile preparate. Cei care vor reusi sa impresioneze cu bucatele gatite prin gust, design si inovatie, vor castiga statutul de concurenti in cadrul competitiei, unde vor sta fata in fata cu cei trei MasterChefi: Patrizia Paglieri, Adi Hadean si Florin Scripca.

MasterChef, show-ul care a adunat in fata televizorului milioane de romani si care s-a impus drept lider incontestabil de audienta pe segmentul sau, revine in aceasta toamna cu un nou sezon.

Pana in prezent, MasterChef a dedicat trei sezoane spectaculoase romanilor care au dovedit ca pot fi artisti culinari si unul vedetelor care au concurat pentru marele titlu in editia speciala „MasterChef. Proba Celebritatii”.

MasterChef - Prinde gustul competitiei, numai la PRO TV!