"Daca nu participam la Masterchef, ma faceam make-up artist sau fotograf", declara fosta concurenta Maria Secrieriu.

Pasiunea ei pentru aspectul fizic a facut-o sa se remarce in bucataria MasterChef. Mereu cu papionul la gat si cu coafuri care mai de care mai excentrice (creasta sau impletituri), Maria a fost un adevarat personaj.

A marturisit, pentru Povestiri Adevarate, ca uneori dormea cu grija sa nu-si strice coafurile pentru a doua zi si petrecea multe ore in fata oglinzii ca sa se machieze.

Recunoaste ca MasterCheful a schimbat-o, si asta nu doar in ceea ce priveste modul de a gati, dar si in ceea ce priveste increderea in ea si atitudinea. "Blonda cu creasta" e constienta ca acum a devenit un fel de vedeta, ca lumea o recunoaste pe strada, asa ca se poarta in concordantza cu noul sau statut. E mereu ingrijita si atenta cu infatisarea sa.

Vezi cum arata inainte si cat de mult a slabit pe Acasatv.ro, intr-un reportaj marca Povestiri Adevarate!

Asa ca, tanara de 24 de ani din Bucuresti este acum mult mai atenta la aspectul sau cand iese pe strada, deoarece stie ca oamenii o recunosc. Mai stie si ca din postura de bucatar nu are cum sa tina o dieta stricta, pentru ca mereu trebuie sa guste din preparate. Momentan nu-si face insa griji ca ar avea kilograme in plus, desi in trecut a fost mai plinuta.

Incearca-i retetele: