1. Care este numele tău complet, data nașterii și orașul din care provii?
Numele meu este Jaiswal Anjani Kumar, m-am nascut in 17.11.1984. Eu provin dintr-un oraș mic numit Pachperwa, in India, in partea nord. Este situat in apropiere de granita cu Nepal.

2. Cum ai ajuns la MasterChef?
Am vazut MasterChef sezonul 1 si mi-a placut foarte mult emisiunea. Am tot urmarit emisiunea, tot timpul am vrut sa o vad. O fost ceva extraordinar pentru mine. Cum este pentru un jucator de poker care toata viata viseaza sa ajunga la Las Vegas, asa o fost si pentru mine MasterChef. Si in sfarsit am reusit sa obtin un sort si sa intru in bucatarie. 

3. Cum ti s-au parut pana acum juratii?
Imi doresc sa prezint la MasterChef bucataria indiana. Am avut emotii. Juratii sunt oameni de calitate, fiecare are o experienta de cel putin 20 de ani si cred ca chef Sorin si Catalin au mai mult de 25 de ani. Stiu exact ce gust are fiecare preparat. Eu sunt foarte incantat de chefi si sper sa raman cat mai mult in concurs si sa invat ceva de la ei.

4. De unde ai invatat sa gatesti?
Am invatat sa gatesc in familie, in special de la fratele meu. Si el o fost in Romania, a studiat tot Medicina, si noi am stat impreuna. Acum eu sunt rezident in anul 3 in specialitatea neurochirurgie in Oradea, sunt angajat ca medic rezident in Spitalul clinic judetean de urgenta Oradea, iar el s-a intors in India. Dupa ce el a plecat, am incercat sa gatesc mai mult si incet, incet a inceput sa-mi placa, am inceput sa incerc alte retete, alte bucatarii si asa am descoperit pasiunea mea pentru gatit.

5. Care e mancarea ta preferata? 
Imi place mancarea, imi place sa gatesc si sa mananc si imi place sa incerc si sa inventez, dar mai mult mancarea indiana si mancarea romanesca (ciorba de burta, sarmale), chinezeasca, italieneasca, etc.

6. De cat timp esti in Romania? Cat de bine stii limba romana?
Am venit in Romania in noiembrie 2003, sa invat medicina. O trecut mai mult de 10 ani. Nu stiu perfect limba romana, dar ma descurc. Mai invat in fiecare zi ceva, la lucru, cu oamenii pe care ii intalnesc sau de la televizor.

7. Ce locuri din Romania iti plac?
Imi place sa calatoresc. Am vizitat multe orase si sate, dar imi plac cel mai mult peisajele naturale in Romania.

8. Ce faci in timpul liber?
Imi place sa gatesc. In timpul liber eu gatesc sau ascult muzica, ma plimb.

9. Ce vei face daca vei castiga MasterChef?
Daca castig, nu stiu… Nu am facut nici un plan inca. Dar cu banii, habar nu am ce sa fac. Nu sunt om dupa bani si sunt fericit si fara. Dar daca castig, bani o sa cheltuiesc unde merita.

Incearca-i reteta: