Curiosi sa vedem ce mancaruri le amintesc cititorilor Foodstory.ro de copilarie, i-am provocat sa ne scrie pe pagina noastra de Facebook, cu riscul sa ni se faca pofta :) 

Heciu Ionela: “Eu imi amintesc mai degraba de un desert si anume de coltunasii bunicii cu branza de vaci facuti sub forma de triunghi, fierti in apa iar la final presarati cu zahar”.

Maria Anghel: “Taietei cu nuca, lapte de pasare si vinete proaspat facute calde inca de la copt cu paine proaspata si rosii cu gust de rosii”

Dan Ruxandra: “Ciorba de loboda”

Ioana Siman: “Mar ras cu biscuiti si scortisoara”.

Gica Ionica: “Supa de taietei de casa si placinta cu branza”

Marina Priboianu: “Cartofi prajiti, inabusiti, in ceaun, facuti in untura cu bucatele afumate (jumari, carnati, muschiulet), mancati cu mamaliguta si muraturi din butoi, aduse din beci”.

Victor Ioncu: “Turta de malai coapta in țest si pasat de porumb cu lapte și ou”.

Mihaela Monica: ”Tataia ne facea iarna cartofi copti in soba cu mujdei de ustoroi. Erau deliciosi!!! Si acum simt mirosul lor, parca ii vad cu cenusa pe ei”.

Emilia Marcoci: “Pastai cu smantana si maliguta , facute de bunicuta mea draga”.

Irina Constantin: “Lapte de pasare si ciulama de pui. Si cartofii prajiti ai bunicii!”