Martini – In cazul in care optezi pentru un Martini, verdictul este unul relativ simplu: daca esti barbat, incerci sa impresionezi (si iti si iese!). Daca reprezenti sexul frumos, alegerea este cel putin inspirata: un dirty Martini te transforma intr-o adevarata partida.

Vodka seaca – Iti dai prea multa importanta si ti-e teama de parerea celor din jur. Nu ai sufucient curaj sa comanzi un Martini si preferi sa te ascunzi in spatele unei masti.

White Russian – Recunoaste, iti place putin cam prea mult filmul The Big Lebowski si preferi programele de comedie. Pentru tine distractia este intotdeauna pe primul loc si ai un simt al umorului care te diferentiaza de toti cei din jur.

Bere – Indifirent de marca pe care o alegi, daca optezi pentru bere esti o persoana care pune mare pret pe relaxare. Tii enorm la timpul tau liber si nu ai putea rezista fara acele momente de pauza numai bune pentru incarcarea bateriilor. Gresim sau nu cand adaugam si ca iti place sportul?

Campari – Unii te-ar numi superficial, altii te-ar incadra la categoria “pretentios”. Iti plac cuvintele complicate si iti etalezi cunostintele de specialitate de fiecare data cand ai ocazia, conform howaboutwe.com. Incearca sa adopti o atitudine mai deschisa si mai prietenoasa, iar cei din jur nu isi vor mai face pareri gresite despre tine.

Vin alb – In majoritatea cazurilor, cele care comanda vin alb sunt doamnele. Desi pare o alegere sofisticata si plina de bun gust, vinul alb le transmite un alt tip de mesaj domnilor, ei considerand ca esti putin cam rigida.

Margarita – Esti pus pe fapte mari si iti doresti sa te distrezi la maxim. Plin de energie si considerat mereu sufletul petrecerii, daca alegi aceasta bautura le dai celor din jur impresia ca TREBUIE sa te cunoasca si sa petreaca alaturi de tine.

Tequila – Alegerea acestei bauturi transmite doua tipuri de mesaje, unul mai interesant decat celalalt. Fie ai venit singur, dar iti doresti sa pleci insotit, fie incerci din rasputeri sa treci peste o relatie esuata si iti cauti refugiu intr-o reprezentanta a sexului frumos care nu te va dezamagi niciodata: tequila.

Cocktail fructat – Sincer? Esti destul de nesuferit si plin de propria persoana. Daca simti ca nu te incadrezi in aceasta categorie, atunci trebuie sa renunti sa mai bei aceleasi lichide ca in liceu si sa-ti maturizezi preferintele in materiale de bautura.