Cu o aparitie de barbat dur, care i-a intimidat pe multi, cu tatuaje pe tot corpul, Alexandru Hora a surprins pe toata lumea cu personalitatea sa. Ardelean molcom, care nu-si pierde iute firea si nu vorbeste daca n-are nimic de zis, Alex a aplanat multe conflicte si scandaluri din timpul emisiunii. Cu calm, umor si o vorba buna pentru fiecare.

A trecut insa prin multe pina sa ajunga omul linistit de azi. Si-a luat destinul in propriile miini la 17 ani si a cautat sa-si construiasca un rost, o viata fara griji. Nu i-a fost deloc usor. S-a aflat de trei ori in ghearele mortii, dar a scapat de fiecare data ca prin urechile acului. Cele trei cumpene l-au marcat fizic si l-au intarit pshic. Si le-a intiparit mai apoi in culori pe propria piele pentru ca fac parte din el.

Acum, poate spune ca e un om implinit. Are o sotie frumoasa, care ii este alaturi de 18 ani, si o fiica pe care o iubeste ca pe ochii din cap. Si-a construit casa visurilor sale, este administratorul propriei afaceri si nu-i lipseste nimic.

Urmareste aici reportajul video realizat de "Povestiri adevarate" acasa la Alexandru Hora, in inima Transilvaniei!