1. Tom Cruise
Greu de imaginat, dar starul filmului Cocktail nu s-a atins de alcool de multi ani.

2. Jennifer Lopez
Vedeta a renuntat la eliminat bauturile alcoolice complet din viata ei de dragul sanatatii. Cu toate acestea, actrita ia o gura mica de alcool atunci cand ciocneste cu cineva, din respect pentru acea persoana.

3. Kerry Washington
Desi personajul ei din serialul "Scandal" nu se da in laturi de la un pahar de vin, Kerry a recunoscut ca atinge o sticla de vin doar o data sau de doua ori pe an. Citata de New York Magazine, actrita a explicat si motivul: "Cine are nevoie de calorii in plus"?.

4. Bradley Cooper
Actorul celebru pentru rolul din “Marea Mahmureala” a renuntat cu multi ani in urma la alcool. Culmea, a luat aceasta decizie dupa o betie crunta in care i s-a parut o idee buna sa se dea cu capul de podea.

5. Kim Kardashian
Gazda a numeroase petreceri in Los Angeles si imagine a unei bauturi alcoolice in perioada 2011-2013, vedeta a declarat ca nu bea alcool mai deloc, pentru ca nu-i place gustul.

6. Eminem
Dupa o dependenta urata de alcool si droguri, raperul american a decis sa-si indrepte viata. In prezent, el are cativa ani deja de cand nu a mai pus gura pe o bautura alcoolica.

7. David Beckham
Credeti ca abdomenul plat se mentine cu bere? Sportivul a renuntat la bauturile alcoolice cu multi ani in urma de dragul sanatatii.

8. Kristin Davis si Kim Cattrall
Desi nu am putea sa ne inchipuim serialul “Sex and the City” fara cate un Cosmopolitan in mainile celor patru actrite, Kristin Davis si Kim Cattrall nu sunt mari fane ale bauturilor alcoolice. Kristin a renuntat de pe la 20 de ani la bautura ca sa-si construiasca o cariera in actorie, iar Kim Cattrall a spus ca ar prefera sa-si cumpere o pereche de pantofi decat un cocktail.